Betalingen - Kortingscodes

Geschreven door Wim - {$BlogTitle}
Geschreven door: Wim
Datum: Woensdag 15 juli 2020

Selecteer het genoemde blok (Betalingen-blok) in je pagina aan de linker kant. In de afbeelding hieronder staat als voorbeeld het Tegels-blok.

Betalingen-blok
 

Rechts bevinden zich vertikaal de tabs voor de instellingen. In de afbeelding hieronder staat als voorbeeld de tab Algemeen.

Algemeen
 

Rechts bevinden zich vertikaal de tabs voor de instellingen. In de afbeelding hieronder staat als voorbeeld de tab Algemeen.

Kortingscodes

Wil je 1 of meerder kortingscodes bieden aan je klant, dan kan je dit hier instellen in het Betalingen-blok. Vink eerst de optie Kortingscodes gebruiken aan, en klik op de knop Kortingscode toevoegen om een kortingscode toe te voegen.

Een kortingscode heeft minimaal een naamkortingscode en een korting. De kortingscode dient de klant in te voeren. De naam van de kortingscode verschijnt dan in het betaaloverzicht. Bij korting kan je een bedrag of percentage invullen. Dit percentage is over het totaalbedrag.

Verder kan je instellen hoevaak een kortingscode in totaal gebruikt mag worden en een begin- en einddatum.

In de pagina kan vanaf nu de kortingscode worden ingevoerd. Gebruik je een percentage, dan zal de korting berekend worden over het totaalbedrag van alle betaalblokken zoals producten, kortingen en kassakoopjes.

Lees ook QR en codes in je bedanktpagina en email voor tips met kortingscodes.

Verder lezen? Btw