Peggy Pay kennisbank - Publiceren

Losse pagina of integreren

Geschreven door Wim - {$BlogTitle}
Geschreven door: Wim
Datum: Vrijdag 17 juli 2020

Integreren op je eigen site

Heb je dus al een eigen website waar de betaalpagina op moet komen te staan dan kan je middels een kort script op je eigen pagina plaatsen. Je kan hierbij een aantal instellingen doen, zoals naadloos integreren of middels een innerframe. Deze laatste optie kan bij layoutproblemen een goede oplossing zijn, maar wij adviseren altijd eerst Naadloos te kiezen waar mogelijk.

Het script kan je vinden onder [Publiceren] => [Integreren]. Onder het kopje Script vind je het script die je in zijn geheel moet plakken op de plek waar je de pagina wilt hebben.

Kijk in de handleiding van het CMS wat jij gebruikt hoe je een script tag of html code kan invoegen op je pagina.

Gebruik je Wordpress? Gebruik dan onze Wordpress-plugin.

Vergeet niet onderaan bij Domeinpermissies je domein toegang te geven tot de pagina. Deze beveiliging zit erin zodat andere mensen niet zomaar jouw pagina op hun site kunnen plaatsen.

Als je het script hebt geplaatst en de desbetreffende pagina laadt, zal je een foutmelding krijgen. Als je dan in de editor bij Domeinpermissies op Verversen klikt, kan je eenvoudig het domein toevoegen door op het vinkje te klikken naast de domeinnaam.

Losstaande pagina gebruiken

Je kan de pagina ook losstaand gebruiken. Via een url kan je de pagina dan tonen waardoor hij het best tot zijn recht komt.

Voor de link van je pagina kan je de standaard url gebruiken of een subdomain van Peggy Pay claimen. Ook makkelijk voor als je geen eigen site hebt!

Subdomein claimen

Heb je maar 1 pagina, dan kan je bijvoorbeeld jouwpagina.peggypay.com claimen. En wil je meerdere paginas onder dat subdomein zetten, dan kan je een unieke url toevoegen per pagina. Dus bijvoorbeeld:

jouwmerk.peggypay.com/pagina-1
jouwmerk
.peggypay.com/pagina-2

Op deze manier kan jouw merk of dienst een sterke subdomein claimen en de pagina`s daar mooi onder hangen.

Geef hier ook aan of je de pagina wilt laten indexeren door zoekmachines zoals Google of niet.

Verder lezen? Wordpress plugin