Algemeen

Introductie

Je kunt een pagina op meerdere manieren publiceren. Peggy Pay maakt altijd automatisch een standaard url aan voor elke pagina.

Handige tip!

Vanuit de editor kun je de pagina bekijken door op de knop Pagina bekijken te klikken.

Er zijn vier manieren om je pagina te publiceren:

• Standaard url
    Gebruik de standaard url die Peggy Pay automatisch genereert voor elke pagina.
  • Subdomein
    Gebruik een subdomein van Peggy Pay om je pagina te publiceren, bijvoorbeeld 'mijncursus.peggypay.com/bestellen'.
  • Eigen domein
    Gebruik je eigen domeinnaam voor het publiceren van een betaalpagina, bijvoorbeeld 'checkout.mijnbedrijf.nl'.
  • Integreren (pro)
    Gebruik een script dat Peggy Pay automatisch genereert om je betaalpagina te integreren in een pagina op je website.