Bedankpagina

Data meesturen (pro)

Mededeling

Deze functie is bedoeld voor developers. We leveren geen verdere ondersteuning voor deze functie dan de kennisbank.

Je kunt ook ingevulde gegevens meesturen met de doorverwijzing. Dit kan handig zijn als je die gegevens wilt gebruiken voor in bijvoorbeeld je eigen software.

Je kunt dit als volgt instellen:

• De functie doorsturen naar een website moet zijn ingesteld voor de bedankpagina.
  • Zoek het id op van het blok waarvan je de gegevens wilt doorsturen, bijvoorbeeld: blok-id 100
  • Voeg deze tekst toe aan de bedankpagina-url: ?property=#element-100#
  • De url wordt dan: https://www.jouwsite.nl/bedankt?cursus=#element-100#

Extra informatie

Je hebt hiervoor de Id nodig. Je kunt hier lezen hoe je die vindt.

Handige tip!

In je eigen software kun je gebruikmaken van de Peggy PHP SDK. De order-hash wordt standaard meegestuurd in de peggyHash parameter. Deze kun je gebruiken om alle gegevens op te halen van de aanmelding, bijvoorbeeld de persoonsgegevens zoals de naam en het e-mailadres, maar ook de betaalgegevens zoals totaalbedrag, btw en betaalstatus.