Peggy Pay kennisbank - De basis

Formtips en meldingen

Datum: Vrijdag 17 juli 2020

De formtips en waarschuwingen zijn er om te zorgen dat je betaalpagina goed werkt en je niets vergeet. Vergeten een API key in te vullen van je betaalprovider? Of is er een blok-conditie nog niet goed ingesteld? Zie het duidelijk terug in de editor.

Formtips

Hier zie je dat je pagina nog niet in orde is. Klik op de grote rode melding om het eerste blok met een fout of waarschuwing te selecteren en naar de betreffende instelling te gaan. Je ziet in de betaalpagina duidelijk welke blokken een fout hebben: de rode stippelijn links en het rode uitroeptekentje rechts.

Waarschuwingen en meldingen

In het instellingen-paneel kan je duidelijk zien waar er nog aandacht nodig is. Volg de rode stippen in de tabs-navigatie om naar de instelling te gaan die nog niet juist is ingesteld. Je kan ook, zoals hierboven omschreven, op de formtip klikken, dan wordt je automatisch naar de juiste instelling geleid.

Verder lezen? Introductie betalingen