Peggy Pay kennisbasnk - Overzichten

Apps opnieuw uitvoeren

Geschreven door: Ruben
Datum: Zaterdag 06 mei 2023

Je kunt acties van een app opnieuw uitvoeren voor een bestelling, bijvoorbeeld wanneer je een bevestigingsmail opnieuw wilt versturen.

Je kunt dit als volgt doen:

• Klik op de knop achter een bestelling.
  • Klik op Opnieuw uitvoeren en kies de gewenste app.

Extra informatie

Het opnieuw uitvoeren van een app kan handig zijn voor de volgende gebeurtenissen:

• Als het bij een bestelling niet gelukt is om de actie voor de app uit te voeren, bijvoorbeeld in het geval van verkeerde instellingen of een tijdelijke storing.
  • Je nogmaals de actie voor een app wilt uitvoeren, bijvoorbeeld het opnieuw versturen van de bevestigingsmail.
  • Wanneer je acties voor apps op een later moment hebt ingeschakeld en het dan van de bestaande bestellingen alsnog wilt uitvoeren.